Aminas Vitalkost és a Szerotonin

Az Aminas Vitalkost depresszió ellenes hatását, főként a természetes szerotonin szint növelésén keresztül éri el.

Az Aminas Vitalkost termékei nem gyógyszerek, hanem étrendkiegészítők. Egy egyszerű étel, viszont különlegesen szárított és őrölt. Ha éhgyomorra fogyasztjuk, a szervezet saját szintézise magától normalizálja a szerotonin szintünket. Minden szakértő tudja, hogy a mai problémákkal teli, stresszes világban könnyen előfordulhat, hogy csökken a szerotonin szintünk.

Ilyenkor szükség van pótlásra, hiszen a szint csökkenése akár depresszióhoz is vezethet, ebből az állapotból kigyógyulni pedig, sok ember képsességét meghaladja. Előzzük meg! Ha létezik mód és lehetőség arra, hogy az esetlegesen felmerülő problémáinkat természetes úton orvosolhatjuk, miért ne tennénk?
Nézzük meg az SSRI gyógyszereket, melyek szedése nagyban csökkenti az agyban a megfelelő mennyiségű szerotonin szint működését. Megtaláltuk a módját, hogy természetesen gyógyulhassunk! Hiszünk benne, hogy nem cselekszünk hiába. Teljes mértékben az Aminos- elv szerint cselekszünk, hogy életét ne keseríthessék meg különböző betegségek.

Egy ilyen természetes, nyers- és nagyban nem hőkezelt termék, mely finomra őrölt étrendkiegészítő, határozottan pozitív javulást hozhat életébe. Miért lenne ártalmas kipróbálni?
Depresszió ellenesMiután a szervezet építő kövei közé tartozik a szerotonin, fontos vigyáznunk idegrendszerünkre, ami - valljuk be őszintén - nem könnyű a mai rohanó, stresszel teli világban. Újra szeretnénk kihangsúlyozni, hogy mennyire fontos a természetes úton szervezetbe bevitt tápanyagok fogyasztása.

Az Aminas a létfontosságú élelmiszer-összetevőket tartalmazza, mely építő kövei közé tartozik a szerotonin. A szükséges szerotonin mennyiség megtalálható a szervezetben, viszont ami lényeges, hogy a vérünkben nem!

Az Aminas bejut a véráramba is, így intenzívebben fejti ki jótékony hatását, mindezt természetes úton. Az orvosok által felírt gyógyszerek szedése napi többszöri alkalommal javasolt. Az Aminast azonban elég napi egyszer reggel, éhgyomorra fogyasztania. Filozófiánk, hogy mindenféle gyógyszeres beavatkozás nélkül, természetes módszerekkel érjünk el mihamarabbi gyógyulást. Mi már tisztában vagyunk azzal, hogy számunkra az Aminas létfontosságú készítmény.

Több olyan megtörtént esettel találkoztunk már, ahol az életben felmerülő stressz leküzdéséhez terapeuta segítségét kérték az emberek, mondanunk sem kell, idejüket és pénzüket pazarolva. Az Aminos fogyasztásával mind idejét, mind pénzét megspórolhatja.
Az Aminos egy csekély változás napi étrendjében, (napi 1 kanálnyi éhgyomorra) viszont jelentős változás az egészségében!

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat


Aminas Vitalkost Depresszió ellen
Aminas Vitalkost Árak
Bio AV Ribizli, Áfonya, 500g 14.971 Ft
Bio AV Banán, Homoktövis, 500g 14.971 Ft
Bio AV Kakaó, Mandula, 500g 14.971 Ft
Bio AV Gyökérzöldségek, 500g 14.971 Ft
Aminas Vitalkost Összehasonlítás

Biomax Szállítási Idő

PayU Vásárlói tájékoztató

Ajánlott Fogyasztási mód: egy csapott evőkanállal étkezés előtt.

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.